Foaie verde de mohor, tot romanu-i antreprenor

Trebuia sa evolueze si mediul on-line de la noi. Doar ca, la fel ca in toate domeniile din tara noastra, evolutie inseamna la noi sa se aplice si strategiile gresite, enervante si deranjante din alte tari.

Un exemplu:

De ceva vreme, primesc e-mailuri spam de tip newsletter de la cativa nefericiti care s-au gandit sa organizeze niste cursuri de 2 lei (bine, de fapt de cateva sute de lei) prin care sa fraiereasca niste prosti. Cum functioneaza cursurile: 1 organizator vobeste despre 2-3 notiuni (pe care nici el nu le stapaneste prea bine) cateva ore, pentru 1-3 zile, apoi la sfarsit gata, esti ‘capabil sa’ faci marea si sarea. Pentru tot deranjul asta cat se cere? “O nimica toata”, 150-200 euro. Pentru niste cunostinte pe care le poti acumula usor de la cineva care chiar face asta.

Ultimul e-mail? Cursuri “SEAP”. Daca lucrezi deja in administratie publica, poti invata asta gratuit de la niste colegi care se pricep. Daca nu lucrezi in administratie publica, dar vreodata vei participa la depunerea unor licitatii, cu siguranta ca nu un curs facut de niste necunoscuti te vor face expert in asta. Mai repede platesti o firma sa-ti faca documentatia pentru o licitatie ‘ca la carte’. E plin Bucurestiul de oferte. Daca ai ganduri sa-ti faci firma ta proprie care sa ofere asemenea servicii… Cu siguranta ca nu un curs oferit de Proof Consulting te va ajuta.

Sper sa fie spamati pe adresa lor de e-mail pana le iese pe gat: office@proof-consulting.ro

Cat despre antreprenorii care au pus mana pe o baza de date cu adrese de e-mail? Loyalty campaign sau campaignsender. Niste terminati care aveau sediul prin Piata Romana.  Au nesimtirea sa mentioneze ca ei sunt total impotriva spamului si ca au zero toleranta pentru asta. Au si pagina ‘raporteaza ca spam’ partial goala (sau care da eroare la incarcare): http://www.loyaltycampaign.ro/blog/raporteaza-ca-spam/

Sper sa fie si ei spamati pana mor. info@loyaltycampaign.ro info@campaignsender.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s