Cel mai prost film vazut de mine in 2013 – “Dom Hemingway” (UK, 2013)

Am vazut destul de multe filme proaste anul asta. Dar il consider pe “Dom Hemingway” cel mai prost pentru ca m-a dezamagit crunt. Ma asteptam la o comedie neagra englezeasca asemanatoare cu “Snatch” sau “Lock, Stock and Two smoking barrels”. Ceva actiune, multe dialoguri amuzante si niste personaje convingatoare.

In loc de asta, am avut parte de un film care s-a vrut si drama si comedie si multe altele dar nu reuseste sa fie nimic. Nu e nici un dom hemingwayfilm “serios”, dar nu e nici amuzant. Am ras fix de 3 ori pe toata durata filmului (singurele momente amuzante sunt practic doar cele din trailer). Actiunea e sublima, dar lipseste cu desavarsire. Povestea n-are nimic iesit din comun (pe alocuri e chiar prea stupida ca sa para plauzibila) iar Jude Law, oricat de mult se straduieste sa joace convingator un sociopat intre 2 varste care este macinat de regretele si ura acumulate in 12 ani de inchisoare, nu reuseste decat sa para un actoras de duzina care da o proba pentru un rol – nu il “joaca”.

Filmul e atat de prost incat am inceput sa citesc stiri pe telefonul mobil de la un punct incolo. Daca l-as fi vazut acasa, as fi vazut ultima jumatate de ora cu fast forward in 5 minute.

 

1 ora si jumatate din viata mea pe care nu le mai pot recastiga.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.