Cum a fost admiterea la Facultatea de Asistenti Medicali din cadrul UMF “Carol Davila” in 2015

Tematica admitere 2015.

Examenul din 2014 aici. Examenul din 2015 de la UMF “Iuliu Hatieganu” din Cluj aici.

Admitere la Postliceala de stat “Fundeni din 2014. Si din 2015.

Cu multumiri si urari de succes lui Cristi, care mi-a dat fisierele astea si mi-a promis sa imi ofere si subiectele din 2016:

1

2 3 4 5

18 Replies to “Cum a fost admiterea la Facultatea de Asistenti Medicali din cadrul UMF “Carol Davila” in 2015”

  1. Super ! Cu siguranta le este de folos celor care dau admiterea anul acesta.
    Te felicit pt toata munca depusa pentru acest blog plin de informatii utile viitorilor (si nu numai) asistenti medicali. 🙂

    Like

  2. Buna. Recent am dat de blog-ul tau si pot spune ca m-a atras ca un magnet. 🙂 Ai multe informatii utile, de care ne bucuram cu totii…, noi cei care te citim.
    Acum insa, vin si eu cu o intrebare: ai putea sa ma ajuti cu un plan general in nursing? Adica cel in care se vorbeste la modul general despre ROLUL ASISTENTULUI MEDICAL…
    Eu am examen in maxim o luna si mi-am facut lucrarea de diploma cu tema “Ingrijirea bolnavului cu hepatita cronica de tip B”, dar m-am izbit de aceasta situatie in care, nu gasesc nici in ruptul capului acel PLAN GENERAL DE INGRIJIRE IN NURSING. Stiu ca l-am avut printre cursurile din anii trecuti, dar nici ca-l mai gasesc. Acel plan general, trebuie atasat in lucrarea (pe langa planul de ingrijire pentru bolnavul cu hepatita cornica de tip B).
    In speranta ca-mi vei raspunde, iti multumesc anticipat. 🙂

    Like

    1. Buna.
      Sincer, nu stiu nici un plan general de nursing. De invatat, noi l-am invatat pe cazuri, nu “general”.
      Presupun ca poti adapta planul de nursing specific (am scris despre el aici) la “general”, pur si simplu enumerand tot ce ar trebui facut de un asistent pentru un pacient (incepand cu “daca”: “daca pacientul are o rana, trebuie curatata, stearsa si bandajul inlocuit”, “daca pacientul are nevoie de mobitorizarea functiilor vitale si vegetative, se face asta 1 data la x ore” etc.).

      Like

  3. Buna, eu as vrea sa dau la postliceala Fundeni,iar la anul sa incerc sa dau examenul la umf carol davila. Crezi ca daca dau odată examen la fundeni,va mai trebui sa dau si la umf carol davila ? Pot sa intru direct in anul 2?

    Like

    1. Postlicealele sunt alta forma de invatamant fata de universitati, fara vreo legatura directa.
      Adica va trebui sa dai din nou admitere la facultate.

      Like

  4. Buna , Cristian.

    am intrat anul acesta la FMMA- Carol Davila, sunt foarte bucuroasa, entuziasmata.Tin sa ti multumesc, m au ajutat mult informatiile tale in ceea ce priveste acesta meserie.
    PS- mi s -a parut destul de usor , si am gresit la biologie vreo 7 cred ca din neatentie.

    Like

    1. Buna.
      Felicitari.
      Sper ca vei fi la fel de bucuroasa si peste 4 ani si apoi, cand vei incepe munca 🙂

      Apropo de admitere, ai cumva subiectele de anul acesta? Daca da, poti sa mi le trimiti la lunguldrumpanadeparte la yahoo.com?
      Te rog frumos. 🙂

      Like

  5. eu cand am dat in 2014 nu aveam teste din astea dupa care sa invat sau sa am o idee cm ar arata..nu e corect fata de aia care au dat inainte de 2014..acum stiu ca se dau testele acasa. Eu a trebui sa invat dupa cartile de la medicina…sa bag grile de la ei…plus cele 2 carti pt noi..a fost groaznic, dar acum e ok…in 2 ani termin si cu asta!

    Like

    1. Eh, cand eu am vrut sa incep scoala pentru a deveni asistent medical, nu am gasit pe nicaieri nici macar informatiile pe care le-am pus eu cap la cap pe blogul asta.
      Eu am incercat sa schimb ceva in mai bine. 🙂

      Like

  6. Îți mulțumesc enorm , anul ăsta mă pregătesc intens pentru asistente și chiar nu găseam pe nicăieri subiectele și nici multe informații . Apreciez munca depusă .

    Like

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.